Wassen Zonder Water


Tot voor kort gingen ecologie en het wassen van auto's niet echt samen op. Toch is er sinds kort een  gecertificeerd duurzaam product ontwikkeld voor het reinigen van voertuigen zonder water. Met jarenlange ervaring in het reinigen van vliegtuigen is er 'THOMS Dry Wash' ontwikkeld.  

THOMS Dry Wash een hooggespecialiseerd product, vrij van teflon en siliconen, beschermt en verduurzaamt de kwetsbare lak van uw auto.

Het is een product dat droog wordt aangebracht en het traditionele water-en-zeep wassen volledig overbodig maakt.

THOMS Dry Wash laat zich streeploos verwerken en kan overal worden gebruikt. Ook de wasstraat is hierbij overbodig geworden. Het Dry Washen van de auto’s gebeurt in een enkele handeling. Doordat de behandeling op locatie kan worden uitgevoerd is het plannen van een behandeling eenvoudig. Hiermee bespaart u tijd, geld en tot wel 250 liter (drink)water per wasbeurt. 


Wash 'n Clean @Home is gespecialiseerd in het wassen zonder water bij u op locatie in de regio Limburg en Noord -Brabant. 

Wassen zonder water is er voor particulieren, maar ook voor zakelijke klanten met een wagenpark. Vele gingen u voor en laten hun wagenpark met de meest duurzame en ecologische methode reinigen. Zie hierbeneden enkele vaste klanten die hun wagenpark periodiek laten wassen zonder water op locatie door Wash 'n Clean @Home.Interesse?

Interesse in het reinigen van uw auto of wagenpark op locatie? 

Wash 'n Clean @Home biedt diverse pakketten voor het wassen zonder water.  Er kan worden gekozen voor alleen exterieur reiniging of inclusief reiniging van het interieur, periodieke reinigen of reiniging op afroep. 

Voor een offerteaanvraag of een informatiepakket kunt u onderstaand formulier invullen. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.