Over Wash 'n Clean @Home


Wash ’n Clean @Home is een moderne eenmanszaak gestart in januari 2018 en is werkzaam in het poetsen en reinigen van voertuigen.

Wash 'n Clean @Home behoort tot de branche mobiele poetsbedrijven en is een van de meest complete aanbieders van voertuigreiniging op locatie in de regio.

Het bedrijf is onder andere werkzaam voor particulieren, autobedrijven, leasemaatschappijen en bedrijven met een wagenpark.

 


Werkwijze
Het voertuig reinigen gebeurt op de door u opgegeven locatie. In overeenstemming kan ik een vaste dag, tijd en één of meerdere voertuigen inplannen.

Wash ’n Clean @Home biedt u de mogelijkheid om wekelijks, maandelijks of jaarlijks uw voertuig te behandelen. 

Buiten de aangeboden pakketten is er ook maatwerk mogelijk.  Heeft u een afwijkende vraag of opdracht? Ik denk graag met u mee voor een passende oplossing! 

Voor uw aanvraag verwijs ik u naar de contactpagina.

Afspraak

Een afspraak maken kan via het contact formulier. Door uw gegevens en het gewenste behandelingspakket achter te laten wordt er contact met u opgenomen over het plannen van een afspraak. Wash ’n Clean @Home is alleen werkzaam na kantooruren en in weekenden.

Op locatie

De afspraak is ingepland en uw voertuig is aan de beurt. Voor een tijdige planning zal ik te allen tijde telefonisch contact met u opnemen. Het enige wat Wash ’n Clean @Home van u nodig heeft is een omschrijving van het voertuig, de locatie en een moment voor de sleuteloverdracht.

Tijdens het reinigen is de aanwezigheid van de klant niet noodzakelijk. Als de behandeling bijna ten einde is zal ik telefonisch contact met u opnemen om het voertuig en de sleutels weer aan u over te dragen.

Afrekenen kan contant of per factuur.

Waarom Wash ’n Clean @Home?

Als eigenaar van Wash ’n Clean @Home ben ik al sinds mijn kinderjaren een grote liefhebber van auto’s en behandel daarom uw voertuig met de grootste zorg.

Tevens is Wash ’n Clean @Home anders dan conventionele autopoets bedrijven. Waar u uw auto normaal naar een poetsbedrijf moet brengen of moet laten ophalen en brengen, kom ik met alle benodigde materialen en producten naar u of uw locatie toe om u compleet te ontzorgen.

Afhankelijk van het gekozen pakket bent u uw voertuig maar geringe tijd kwijt en kunt u vaak al na enkele uurtjes weer gebruik maken van een gereinigd voertuig.
Hierdoor bent u met Wash ’n Clean @home efficiënter en voordeliger uit!

Wash ’n Clean @Home is voorzien van elektriciteit en water. U hoeft dus geen rekening te houden met deze voorzieningen.


Tim Verstegen

Eigenaar Wash ’n Clean @Home